Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN KALKAN'DAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.
facebook-paylas
 Tarih: 01-05-2025 10:56:14

BAŞKAN KALKAN'DAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Başkanı Ender Kalkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda işçi ve işverenin çalışma hayatında birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini vurguladı.
 
Kalkan mesajında, şu cümlelere yer verdi:
 
“Bizler, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir medeniyetin mensuplarıyız. İş fikirleri, girişimciler ve sanayiciler olmadan üretim olmayacağı gibi; işçi kardeşlerimizin emeği ve çalışmaları olmadan da üretim olmaz. Hep beraber daha güzel ve daha müreffeh günler görmek için birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle ülkemiz için çalışacağız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin geleceğine katkı sağlamak amacıyla akıl ve alın terleriyle çalışarak, üreten bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

  Bu haber 494 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI