Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN ADAYI KAHRAMAN'DAN TİCARET BORSASINA ZİYARET

AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman ve beraberindeki heyet, Akşehir Ticaret Borsası (ATB) ziyaret etti
facebook-paylas
 Tarih: 12-02-2024 01:25:39  -   Güncelleme: 13-02-2024 16:11:39

BAŞKAN ADAYI KAHRAMAN'DAN   TİCARET BORSASINA ZİYARET

Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusufk Kahraman ; 'Akşehir'de gerçekleştirmek  istedikleri projeleri anlattı ve Akşehir Ticaret Borsası’nın taleplerini ve önerilerini dinledi. Yerel seçim öncesi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman ; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyleBelediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla birlikte katılımcı Belediyecilik anlayışıyla şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla orta akıl ve istişare halinde şehrimize nice güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.
Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Başkanımıza ve ekibine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin hem şehrimize hem de sizlere hayırlı olmasını diliyorum. .” ifadelerini kullandı.

  Bu haber 1497 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI