Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN AKKAYA'DAN YUSUF KAHRAMAN'A TEBRİK

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya adaylığı kesinleşen Yusuf Kahramanı tebrik etti. Başkan Akkaya yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yeni dönemine "Gerçek Belediyecilik" anlayışıyla dava şuuruyla çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 02-02-2024 21:18:12  -   Güncelleme: 10-02-2024 11:29:12

BAŞKAN AKKAYA'DAN YUSUF KAHRAMAN'A TEBRİK

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya sosyl medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. " Sevgili hemşehrilerim,

Güzel Akşehir'imin yüreği güzel insanları,

10 yıldır gururla yürüttüğüm belediye başkanlığı vazifem boyunca ilçemizi en güzel hizmetlerle ve en büyük yatırımlarla ihya etmenin gayreti içerisinde oldum.

Bu süre zarfında tüm hemşehrilerimin sesine kulak vererek ilçemizin sorunlarına hep birlikte çözüm üretmeye çalıştık.

Hamdolsun yaptığımız her işten alnımızın akıyla çıktık.

Akşehir'i en güzel günleriyle buluşturduk. Akşehir'ime hizmet ettiğim her gün Yüce Allah'a şükrettim. Milletimizin emanetini kendi emanetim bildim.

Fakat bu bir bayrak yarışı. Biz bayrağı bugüne kadar layıkıyla taşıdık ve artık devretme vakti geldi. AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı diğer partilerden ayıran en büyük özelliği dava şuurunun olmasıdır. Dava şuurunun olduğu yerde makam değil millet sevgisi olur. Bizler de bu bilinçle, inşallah seçimlerden galip çıkacak değerli dava arkadaşım Yusuf Kahraman beyefendiye görevimizi devredeceğiz.

Saygıdeğer Yusuf beyin bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağına ve ilçemiz için güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bizlere de ömrümüzün sonuna kadar milletimize hizmet etmeyi nasip eylesin.

Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a ve Cumhur İttifakı'mızın tüm ilçe adaylarına başarılar diliyorum.

Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, Cumhur İttifakımızın il ve ilçe başkanlarına ve teşkilatlarına, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, bana bu uzun yolcukta omuz veren mesai arkadaşlarıma ve tüm hemşehrilerime en kalbi duygularla şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla...

 

  Bu haber 2599 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI