escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

AKŞEHİR BELEDİYESİ AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU: "EN YÜCE DEĞER EMEKTİR!"

Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, belediye çalışanları ve aileleriyle Yarenler Pazar Alanı’nda düzenlenen dev iftar organizasyonunda bir araya geldi. Yüzlerce kişinin katıldığı programda birlik, beraberlik ve "emek" vurgusu ön plana çıktı.
facebook-paylas
 Tarih: 25-02-2026 16:31:54

AKŞEHİR BELEDİYESİ AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU:

Yarenler Pazar Alanı’nda Manevi Atmosfer

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar buluşması Yarenler Pazar Alanı ev sahipliğinde gerçekleşti. Belediye personelinin aileleriyle birlikte katıldığı programda dualar hep bir ağızdan edildi. Gönül sofralarının kurulduğu gecede Başkan Köksal, masaları tek tek gezerek personeliyle selamlaştı ve Ramazan aylarını tebrik etti.

Başkan Köksal: "Belediye Şahısların Değil, Memleketin Öz Malıdır"

İftar sonrası misafirlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, belediyecilik anlayışının temelinde aidiyet duygusunun yattığını belirtti. Köksal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"172 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Akşehir Belediyesi, büyük bir ailedir. Bu kurum ne belediye başkanının ne de başka bir şahsın mülküdür; burası bu memleketin öz malıdır, Akşehir halkınındır. Bizler bu çatı altında sadece hizmet üretmekle yükümlü neferleriz."

"Yirmi Yıl Sonra Yine Aynı Heyecanla"

Göreve geliş sürecine ve çalışma prensiplerine de değinen Başkan Köksal, emeğin kendisi için en kutsal değer olduğunu vurguladı:

"İlk belediye başkanlığım döneminde de yirmi yıl sonra yeniden nasip olan bu görevimde de tek bir ilkem var: En yüce değer emektir. Sizlerin alın teri, bu şehrin sokaklarında, parklarında ve her bir köşesinde hayat buluyor. Bizim en büyük gücümüz, bu büyük belediye ailesinin birliği ve beraberliğidir. Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin."

Birlik ve Beraberlik Tablosu

Program, yapılan toplu duanın ardından personel ve Başkan Köksal’ın sohbetinin ardından sona erdi. Çalışanlar, böyle bir organizasyonla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken; Akşehir Belediye ailesi, Ramazan Ayının ruhuna uygun bir dayanışma örneği sergiledi.

 

  Bu haber 136 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI