escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

AKŞEHİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve kurumlar arası dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen iftar programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 11-03-2026 15:55:27

AKŞEHİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI

Aksu Düğün Salonu’nda düzenlenen programda ilçe protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli aynı sofrada buluştu.
Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyon, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yansıtan anlamlı bir buluşmaya sahne oldu. Davetliler, program öncesinde İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Ekerbiçer ve emniyet personeli tarafından kapıda karşılandı. Samimi karşılamanın ardından davetliler salonda kendileri için hazırlanan masalarda yerlerini aldı.

İftar programına Akşehir Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Abur, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burak Dinç, Garnizon Komutanı Yrb. Hüseyin Şen, Akşehir Belediye Başkan Vekili Cevat Bozoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Ekerbiçer ve İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Yıldıray Erdem başta olmak üzere ilçe protokolü katıldı.
Programda ayrıca siyasi parti temsilcileri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, meslek odası başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli de yer aldı. Protokol üyelerinin yanı sıra şehit aileleri, gaziler, emekli emniyet personeli ve görev başındaki emniyet mensupları da aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının bereketini paylaştı.
Ramazan’ın Maneviyatı Paylaşıldı
Program, akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçların açılmasıyla başladı. Davetliler, Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, iftar boyunca sıcak ve samimi bir ortam hâkim oldu. Yemek sırasında konuklar birbirleriyle sohbet etme ve görüş alışverişinde bulunma fırsatı buldu.
İftar programı boyunca davetlilerle yakından ilgilenen İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Ekerbiçer, masaları tek tek ziyaret ederek misafirlerle sohbet etti. Katılımcılarla ilgilenen Ekerbiçer, programa katılan herkese teşekkür ederek Ramazan ayının toplumda dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti.
Dayanışma ve Kaynaşma Mesajı
Programda bir araya gelen kurum temsilcileri ve davetliler, bu tür organizasyonların sadece bir iftar buluşması olmanın ötesinde, kurumlar arası iletişimi ve dayanışmayı güçlendiren önemli etkinlikler olduğunu vurguladı. Katılımcılar, yoğun çalışma temposu içinde farklı kurumların temsilcileriyle bir araya gelmenin toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sağladığını dile getirdi.
Özellikle şehit aileleri ve gazilerin programda yer alması davetliler tarafından anlamlı bulunurken, Ramazan ayının paylaşma ve vefa duygularını pekiştirdiği ifade edildi.

Programın sonunda yapılan dualarda ülkenin huzuru, güvenliği ve milletin birlik ve beraberliği için temennilerde bulunuldu. Davetliler, organizasyonun sıcak ve samimi atmosferinden duydukları memnuniyeti dile getirerek başta İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Ekerbiçer olmak üzere programa katkı sunan tüm emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.
Geniş katılımla gerçekleşen iftar programı, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve davetlilerin iyi dilekleriyle sona erdi. Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, Akşehir’de birlik ve beraberlik duygularının bir kez daha pekişmesine vesile oldu.
 

  Bu haber 127 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI