beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN ADAYI EMRE PİŞKEN'DEN GENEL KURULA DAVET

Akşehir Lokantacılar, Pastacılar, Kebapçılar, Fırıncılar ve Elektrikçiler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu, 19 Ocak 2026 Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.
facebook-paylas
 Tarih: 17-01-2026 19:39:52

BAŞKAN ADAYI EMRE PİŞKEN'DEN GENEL KURULA DAVET

Genel kurulda oda faaliyet ve denetim raporları okunarak üyelerin onayına sunulacak. Ardından yapılacak seçimle birlikte, önümüzdeki dönemde odayı yönetecek başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. Toplantının, esnafın sorunlarının dile getirildiği ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı önemli bir buluşma olması bekleniyor.

Oda Başkan Adayı Emre Pişken, genel kurul öncesinde yaptığı açıklamada tüm üyelere çağrıda bulunarak katılımın önemine vurgu yaptı. Genel kurulların, esnafın iradesinin en güçlü şekilde ortaya konulduğu platformlar olduğunu belirten Pişken, üyeleri demokratik haklarını kullanmaya davet etti.

Pişken açıklamasında, “Odamızın geleceğini birlikte şekillendirmek istiyoruz. Güçlü bir temsil için tüm esnafımızın genel kurulda yer alması büyük önem taşıyor. ‘Sarı Pusula’ ile çıktığımız bu yolda, üyelerimizin desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Akşehir esnafı açısından büyük önem taşıyan olağan genel kurulun, birlik ve beraberlik içinde geçmesi ve yeni dönemde odaya yönelik hizmetlerin daha da güçlenmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

  Bu haber 181 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI