|
Tweet |
Firuze Kafe’de Kırmızı Sokak taraftar grubu ile bir araya gelen Köksal taraftarların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Hem Akşehir Spor hem de taraftar grubuyla nasıl daha iyi şartlar sunulabilir, başkanlığı döneminde neler yapılacak gibi önemli konular konuşuldu. Deplasman ve tribünlerde taraftarların bazı zorluklar yaşadığını söyleyen Kırmızı Sokak taraftar grubu, Nuri Köksal ile bu sorunların nasıl aşılacağına ve gelecekte neler yapılabileceğine dair bilgi alışverişinde bulundu.
Köksal’dan Akşehir Spor’a 150 Bin TL Galibiyet Primi Sözü
Görüşmeleri sonrasında Köksal ile Kırmızı Sokak taraftar grubu 25 Şubat2024 Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan Niğdespor deplasmanı için maç öncesi Akşehir Spor’a moral ziyaretinde bulundular. Köksal üçüncü ligde bıraktığı ve bir dönem başkanlığını yaptığı Akşehir Spor’u yeniden üçüncü ligde alacağını söyledi. Pazar günü gerçekleşecek olan deplasman için takımla görüşmeler gerçekleştirdi, sıcak sohbetleriyle takıma motivasyon kaynağı oldu. Akşehir Spor’a inancının sonsuz olduğunu ve desteklerinin her daim süreceğini dile getiren Köksal takımına başarılar diledi. Gönlünün her zaman Akşehir Spor’dan yana olduğunu dile getirdi.
Köksal Akşehir Spor’a Pazar günü gerçekleşecek olan Niğdespor deplasmanından üç puanla ayrılmaları halinde 150 bin TL galibiyet primi sözü verdi.
AKŞEHİR BELEDİYESİ İHALEYE ÇIKAN YERLER