Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN GÜNALTAY, KUYUBAŞI VE YIĞAR MAHALLESİNDE HALKLA BULUŞTU

Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, mahalle ziyaretleri kapsamında hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
facebook-paylas
 Tarih: 25-09-2025 11:23:31

BAŞKAN GÜNALTAY, KUYUBAŞI VE YIĞAR MAHALLESİNDE HALKLA BULUŞTU

Halkla iç içe olmayı öncelik haline getiren Başkan Günaltay, düzenlediği buluşmalarda vatandaşların taleplerini doğrudan dinliyor, sorunlara çözüm üretmek için değerlendirmeler yapıyor.

Yığar Mahallesi’nde 
Samimi Karşılama

Ziyaret programının ilk durağı Yığar Mahallesi oldu. Mahalle muhtarı ve sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı, vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları ve beklentilerini dinledi.
Başkan Günaltay, özellikle altyapı, çevre düzenlemesi ve yol çalışmaları gibi konularda gelen talepleri not alarak çözüm için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Mahalle sakinleri de taleplerini doğrudan iletme imkânı buldukları için memnuniyetlerini dile getirdi.

Kuyubaşı Mahallesi’nde İstişare Toplantısı
Başkan Günaltay’ın bir sonraki adresi Kuyubaşı Mahallesi oldu. Cuma namazı öncesinde cami cemaatiyle buluşan Günaltay, vatandaşların görüşlerini tek tek dinledi.
Namazın ardından mahalle muhtarlığı konağında geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya muhtar, mahalle büyükleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinleri; yol yapımı, su şebekesi sorunları, çevre temizliği, park ve sosyal alan ihtiyaçları gibi öncelikli meseleleri gündeme getirdi. Belediye Başkanı Günaltay, her bir konunun önemle değerlendirileceğini ve belediyenin imkanları ölçüsünde hızlı çözümler üretileceğini vurguladı.

“Her Zaman Halkımızla El Ele, Gönül Gönüle”
Ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Her zaman olduğu gibi, halkımızla el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim en büyük gücümüz, hemşehrilerimizin desteği ve samimiyetidir. Mahallelerimizin sorunlarını yerinde görerek çözüm üretmeye kararlıyız.”
Sorunlara Yerinde Çözüm, Güçlü Gönül Bağları
Başkan Günaltay’ın gerçekleştirdiği bu ziyaretler, yalnızca sorunları dinlemekle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda belediye ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendiriyor, ortak çözüm kültürünü pekiştiriyor.
Belediye ekipleri, ziyaretlerde tespit edilen sorunlarla ilgili gerekli çalışmaları başlatmak üzere harekete geçiyor. Böylece, vatandaşların beklentileri hem kısa vadede hem de uzun vadeli projelerle karşılanmaya çalışılıyor.


Cuma Buluşmaları Devam Edecek
Başkan Günaltay’ın öncülüğünde sürdürülen Cuma Buluşmaları programı, önümüzdeki süreçte diğer mahallelerde de devam edecek. Bu buluşmalar sayesinde Yunak’ın tüm mahallelerinde vatandaşların talepleri doğrudan dinlenmeye, çözüm önerileri yerinde değerlendirilmeye devam edecek. 

 

  Bu haber 1231 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI