Bugun...

BÜYÜK İKRAMİYE AKŞEHİR'E ÇIKTI

Milli Piyango çekilişi, her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da büyük heyecanla bekleniyor. Kazanan büyük ikramiye numaralarının yanı sıra 1 bilete 800.000.000 TL ikramiye ödeniyor. Büyük ikramiyelerden birisi Dünyanın ortası Akşehir'e çıktı.
facebook-paylas
 Tarih: 31-12-2025 23:45:31

BÜYÜK İKRAMİYE AKŞEHİR'E ÇIKTI

Milli Piyango’nun büyük heyecanla beklenen çekilişinde, 800 milyon TL’lik büyük ikramiye üç ayrı çeyrek bilete isabet etti. Kazanan biletlerin İstanbul’un Esenyurt ve Ümraniye ilçeleri ile Konya’nın Akşehir ilçesinden satın alındığı açıklandı.

Edinilen bilgilere göre, üç çeyrek bilet sahibi büyük ikramiyeyi eşit olarak paylaşacak. Buna göre her bir talihli, yaklaşık 266 milyon 666 bin TL almaya hak kazandı.

Çekilişte amorti kazanan numaralar 2 ve 8 olarak belirlendi.

Özellikle Akşehir’den çıkan talihli bilet, ilçede büyük merak uyandırdı. Büyük ikramiyenin üçte birini kazanan talihlinin kim olduğu henüz bilinmezken, ilçe genelinde heyecan ve beklenti dikkat çekiyor.

Milli Piyango yetkilileri, ikramiye kazanan biletlerin yasal süre içinde ibraz edilmesi gerektiğini hatırlatarak, talihlilere hayırlı olmasını diledi.

  Bu haber 1866 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI