escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

SARAY MAHALLESİ’NDE GELENEKSEL İFTAR COŞKUSU

Akşehir Saray Mahallesi’nde geleneksel iftar buluşması bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 05-03-2026 14:12:49

SARAY MAHALLESİ’NDE GELENEKSEL İFTAR COŞKUSU

 Saray Köyü Muhtarı Tuncay Yılmaz’ın öncülüğünde ve mahalle halkının katkılarıyla düzenlenen iftar programı, Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır bir birlik ve beraberlik tablosuna sahne oldu. Mahalle meydanında kurulan sofralarda yüzlerce vatandaş bir araya gelirken, genç yaşlı herkes aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadı. İftar öncesinde yapılan duaların ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programda komşuluk bağları pekişti, dayanışma ruhu bir kez daha ön plana çıktı.

Muhtar Tuncay Yılmaz, yaptığı kısa konuşmada Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, “Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programının köydeki dayanışmayı artırdığını belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren program, yapılan sohbetler ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

  Bu haber 82 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI