Bugun...
SON DAKİKA

YUNAK İLÇESİNİN EN UZAK MAHALLESİNDE BÜYÜK BULUŞMA YAŞANDI

Yunak ilçesine bağlı Hacı Ömeroğlu Mahallesi, uzun yıllar unutulmayacak anlamlı bir güne ev sahipliği yaptı. Mahalle sakinlerinin ortak kullanımına sunulmak üzere yapımı tamamlanan Köy Konağı ve Muhtarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 06-12-2025 15:35:09

YUNAK İLÇESİNİN EN UZAK MAHALLESİNDE BÜYÜK BULUŞMA YAŞANDI

Yeni köy konağı; mahalle halkının bir araya gelebileceği, sosyal dayanışmanın güçleneceği ve kamu hizmetlerine daha kolay erişilebileceği önemli bir merkez olarak değerlendiriliyor.
Açılış kurdelesi, ilçe protokolü tarafından dualarla kesildi. Törene katılan misafirlere, program sonunda Mahalle Muhtarı Musa Baran tarafından yemek ikramı yapıldı.
Açılış programına; Yunak Kaymakamı Alperen Taşavlı, Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ürün, AK Parti – CHP – MHP – İYİ Parti ilçe başkanları, Yunak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özkan Kılınç, hayırsever iş adamı Resul Güler , daire ve kurum amirleri, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.
Haber Merkezi 

  Bu haber 305 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI